Aanbevelingen Dori Koenen coaching

Patricia Meijer

Vanuit mijn werkgever terecht gekomen bij Dori nadat ik ben uitgevallen op het werk. Ik kijk heel positief terug op het traject door de ruimte die ik gevoeld heb om te zijn wie ik ben en hoe Dori dit heeft weten te bekrachtigen.

Ik heb mij zeer gesteund gevoeld en door het wederzijdse vertrouwen en de mooie gesprekken meer over mijzelf geleerd en daardoor kunnen groeien in mijn gestelde doelen.
Door het invullen van de coachingsmonitor werd het voor mij ook heel inzichtelijk hoe mijn groei is verlopen en het zorgde er ook voor om op bepaalde momenten even bewust stil te staan bij mijn doelen.

Nogmaals een heel fijn en goed coachingstraject met een hele fijne en warme vrouw!

Esmee Weeda

Mijn coachingstraject bij Dori heb ik als zeer waardevol ervaren. Zij heeft er aan bijgedragen dat ik in een veilige en betrouwbare omgeving meer inzicht heb gekregen in waar ik tegenaan loop en waar dat vandaan komt. Hierin weet Dori verbanden en parallellen te leggen tussen verleden en heden. Bedankt Dori!

Anna Grootscholten

Dori confronteert je op de juiste momenten én op een goede manier. Ze is deskundig als coach en heeft ervoor gezorgd dat ikzelf nieuwe inzichten verkreeg. Ik ben een stuk verder in mijn ontwikkeling (privé en zakelijk), dankzij de coaching van Dori. Bedankt hiervoor.

Eva Lokers

Dori kan op een vriendelijk, maar duidelijke manier een veilige omgeving creeeren, waardoor binnen de teambegeleiding sessies waar ik haar van ken, de emotie eruit gehaald kon worden. Op deze manier konden we altijd eerlijke en verhelderende sessies hebben. Haar kracht ligt in de rust die zij uitstraalt, maar ook het goed kunnen luisteren naar wat nodig is op dat moment. Tevens schuwt zij niet om ook te noemen wat niet lukt of beter anders had kunnen gaan.

Nelleke Oskam

Ik raad iedereen Dori aan als coach! Ik heb veel aan haar gehad en heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht. Met name omdat ze zelf werkzaam is geweest in de jeugdhulpverlening en de ervaringen daarin geeft een vertrouwd gevoel en herkenning. Succes Dori!!

Samiati Lonnee

Dori…. warm, positief en krachtig! Ik ben blij dat ik door haar gecoached heb mogen worden. Bevlogen, energiek en luchtig in gesprek. Niets is gek, alles mag er zijn en vooral jij en je eigen persoontje. Ik heb bewondering voor Dori haar kunst om me mijn gedachten, gevoelens en handelen op een andere andere manier te laten bekijken of te laten zijn zoals ze zijn. Dit heeft mij lucht gegeven en nieuwe energie! Mooi dat Dori zo met mensen in contact kan staan!
Dat wil ik ook !!!!

Marjolein Coenders-de Koning

Al 4 jaar maak ik gebruik van coaching bij Dori. Gezinshuis.com heeft haar aan mij voorgesteld. Samen konden we aftasten of er een klik was. Die was en is er nog steeds!!! De rust en openheid die Dori uitstraalt heeft een positieve invloed. Ze vraagt door en geeft inzicht in mijn eigen gedrag of situatie. Het helpt me vooral ook om stil te staan bij wat ik heb bereikt, succes te vieren i.p.v. steeds door te gaan. De kennis die Dori heeft over systemisch werken heeft mij vaak geholpen in het werken met familiesystemen. Kortom, Dori heeft veel te bieden aan gezinshuizen en hulpverleners om kinderen en families heen. Na al die jaren heeft ze mij nog steeds veel te bieden!!

Rosa Faro

Tijdens mijn derde jaar Social Work heb ik supervisie mogen volgen bij Dori. Wat heb ik hier veel van geleerd, mede dankzij de verdiepende vragen die Dori stelde. Het was heel fijn om Dori als supervisor te hebben, omdat ze een heel vriendelijk en eerlijk persoon is. Dit maakte dat ik mij veilig genoeg voelde om aan de slag te gaan met mijn persoonlijke leerdoelen.
Dori gaat geen moeilijke vraagstukken uit de weg, maar ziet hier een uitdaging in. Hard wanneer dit nodig is, meegaand wanneer dit gewenst is.
Al met al; een hele deskundige, vriendelijke en supervrouw om mee samen te mogen werken!

Emily Dijkstra

Tijdens mijn derde jaar in de opleiding Social Work was Dori mijn supervisie docent . Samen met twee andere leerlingen zaten we in een supervisie groep.
In de lessen reflecteerden we samen op werkinbreng. Dankzij de vragen van Dori en medestudenten kwam ik tot vernieuwende inzichten. Deze heb ik in de praktijk toegepast. Door deze lessen heb ik op persoonlijk en professioneel gebied een groei doorgemaakt . Het was erg fijn dat Dori aansloot bij het niveau en de wensen van ons. Daarnaast is Dori erg vriendelijke en is het duidelijk dat ze dit werk met veel passie doet !

Meer weten over Dori Koenen coaching?

CONTACT

Dori Koenen coaching
Ieder kind heeft het recht om gehoord te worden, dat is mijn drive voor dit werk. Een goede beroepskracht kan hier aan bijdragen door in de eerste plaats zelf goed te luisteren naar ouder en kind. Mijn werkwijze typeert zich door te werken vanuit de actuele situatie. Het verhaal is leidend en ik werk daar luisterend, vragend en verdiepend mee.

Contactgegevens
Dori Koenen coaching
Beverveen 309
3205 AD Spijkenisse

Tel: 06 22 65 64 21
E-mail: dori@koenen.nl
LinkedIn Dori Koenen coaching