Aanbevelingen Dori Koenen coaching

Thalia V.

Marloes Heijster

Ik heb bij Dori een coachingstraject gevolgd. Dit is voor mij heel leerzaam en waardevol geweest. Dori helpt je ontzettend graag en dit gevoel krijg je direct. Ze staat naast je als coach en je krijgt alle ruimte in het gesprek in wat je wil bespreken. Mijn inzichten zijn vergroot en ik heb door Dori meer overzicht kunnen creëren in het complexe werk als jeugdbeschermer.
Dori, bedankt voor de leerzame opdrachten en alle coachsessies!

Suzanne Baan

Ontzettend waardevol en leerzaam coachingstraject bij Dori gevolgd. Door haar werkervaring weet ze waar je het over hebt en kan ze goed met je meedenken. Ze geeft goede opdrachten en tips mee die nuttig en bruikbaar zijn in het werk en je verdere ontwikkeling. Hele fijne gesprekken gehad, waarin ik me vanaf het begin op mij gemak voelde en zo veel heb kunnen leren. Bedankt!

Patricia R.

Ik heb een coachingstraject bij Dori gevolgd. Dori is duidelijk en eerlijk, waar ik soms even aan moest wennen, maar naderhand heel fijn vond. Ik kreeg bij mijn eerste afspraak een boekje mee om tijdens en na de sessie gedachten in op te schrijven, hetgeen mij erg geholpen heeft inzicht te krijgen in de situatie en mijn handelen/emoties hierin. De coaching heeft mij goed op weg geholpen!

Anita Pellenkoft

Maria Wolters

Dori is een coach die onverbloemd constateert. Voor mij betekende dit dat zij dingen die ze waarnam ter sprake bracht, waardoor ik hier aandacht aan kon besteden en daarmee creëerde zij steeds ruimte om mijn eigen weg van ontwikkeling te vervolgen. Dori is eerlijk en oprecht, waardoor ik mij serieus genomen voelde. Dori is een coach die mij als mens heeft gezien.

Ester Goppel

Afgelopen maanden heb ik een supervisie traject gevolgd bij Dori Koenen. In totaal 9 bijeenkomsten heb ik kunnen werken aan mezelf, dit voor mezelf als professional als zowel in mijn prive leven. Wat ik als prettig heb ervaren is dat Dori echt kan luisteren, het onderwerp van de bijeenkomst mooi kon samenvatten en mij feedback terug kon geven. Dit op een prettige manier.

Dori kon soms ook kritisch naar mij kijken en mij mee nemen in haar zienswijze. Daarnaast dacht ze met me mee op respectvolle manier en kreeg ik soms tips en trucs. dit kon in weer praktisch inzetten in het werkveld.

Dori heeft me anders laten kijken naar patronen waar ik in zit en in stand houd. Ze heeft handvatten kunnen aanreiken om deze patronen anders te bekijken en aan te pakken. Een hele prettige manier waar ik echt wat aan heb! Bedankt Dori!

Emmy Versendaal

De afgelopen vier jaar heb ik teambegeleiding mogen ontvangen van Dori. Dit heb ik ervaren als een prettige samenwerking. De manier van vragen vond ik erg prettig en prikkelend. Het heeft mij laten stil staan en aan het denken gezet zodat ik als persoon en als professional nieuwe inzichten kreeg.

Tijdens de gesprekken worden situaties vanuit verschillende perspectieve belicht. Hierdoor heb ik geleerd alles altijd vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Mooi vond ik ook dat centraal stond dat ik altijd een keuze en mogelijkheden heb in hoe ik reageer en om wil gaan met situaties. Tijdens het belichten vanuit andere invalshoeken kwamen organisatie bestuurlijk, groepsdynamica en mijn eigen individuele betrokkenheid ter sprake. Tevens kreeg ik tijdens deze gesprekken ook de theorie tot mij die verbonden is aan deze 3 onderdelen. Dit vond ik een fijne aanvulling tijdens de coaching.

Ik heb veel mogen leren en eigen gemaakt wat ik altijd zowel in mijn werk als privé mee mag nemen.

Wietske Abma

Dori is op het goede moment ingezet vanuit mijn werk om mij te ondersteunen, te coachen, en zelfs therapeutisch bezig geweest om mij weer in balans te krijgen. Een opeenstapeling van heftige gebeurtenissen om mij heen, gevoelens wegklikken, en er vooral zijn voor de medemens ging niet meer. Niet werkgerelateerd, maar wel een burn out…door gebeurtenissen , wat ik niet meer kon ‘wegklikken’ en zo dus vastliep emotioneel, fysiek en mentaal.

Ik heb het sowieso erg gewaardeerd dat mijn werkgever deze coaching mij aanbood. Dori was mijn houvast, kon me begeleiden in mijn proces, kreeg ik duidelijk inzicht in mijn patronen die wel/ niet werkten. Ik kon helemaal mijzelf zijn en had gelijk een goed, vertrouwd gevoel. Ook de aan huis ingerichte ‘ coachingruimte’ vond ik een pluspunt. Het thuis voelen is belangrijk op het moment dat je kwetsbaar bent. Professionele betrokkenheid en inzicht en overzicht, maar ook zeker oprechte, persoonlijk en eerlijke begeleiding.

Het hele proces heeft mij gereset, dat was niet altijd makkelijk voor mijzelf, maar wel nodig. En ik kan ook oprecht zeggen dat ik Dori zou aanraden voor het inzicht, overzicht, de reflectie en het maatwerk dat ze toepast. Ze sluit aan bij wat je als persoon nodig hebt en welke werkwijze bij je past.

Dori, professioneel super en persoonlijk ook !;)

Patricia Meijer

Vanuit mijn werkgever terecht gekomen bij Dori nadat ik ben uitgevallen op het werk. Ik kijk heel positief terug op het traject door de ruimte die ik gevoeld heb om te zijn wie ik ben en hoe Dori dit heeft weten te bekrachtigen.

Ik heb mij zeer gesteund gevoeld en door het wederzijdse vertrouwen en de mooie gesprekken meer over mijzelf geleerd en daardoor kunnen groeien in mijn gestelde doelen.
Door het invullen van de coachingsmonitor werd het voor mij ook heel inzichtelijk hoe mijn groei is verlopen en het zorgde er ook voor om op bepaalde momenten even bewust stil te staan bij mijn doelen.

Nogmaals een heel fijn en goed coachingstraject met een hele fijne en warme vrouw!

Esmee Weeda

Mijn coachingstraject bij Dori heb ik als zeer waardevol ervaren. Zij heeft er aan bijgedragen dat ik in een veilige en betrouwbare omgeving meer inzicht heb gekregen in waar ik tegenaan loop en waar dat vandaan komt. Hierin weet Dori verbanden en parallellen te leggen tussen verleden en heden. Bedankt Dori!

Anna Grootscholten

Dori confronteert je op de juiste momenten én op een goede manier. Ze is deskundig als coach en heeft ervoor gezorgd dat ikzelf nieuwe inzichten verkreeg. Ik ben een stuk verder in mijn ontwikkeling (privé en zakelijk), dankzij de coaching van Dori. Bedankt hiervoor.

Eva Lokers

Dori kan op een vriendelijk, maar duidelijke manier een veilige omgeving creeeren, waardoor binnen de teambegeleiding sessies waar ik haar van ken, de emotie eruit gehaald kon worden. Op deze manier konden we altijd eerlijke en verhelderende sessies hebben. Haar kracht ligt in de rust die zij uitstraalt, maar ook het goed kunnen luisteren naar wat nodig is op dat moment. Tevens schuwt zij niet om ook te noemen wat niet lukt of beter anders had kunnen gaan.

Nelleke Oskam

Ik raad iedereen Dori aan als coach! Ik heb veel aan haar gehad en heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht. Met name omdat ze zelf werkzaam is geweest in de jeugdhulpverlening en de ervaringen daarin geeft een vertrouwd gevoel en herkenning. Succes Dori!!

Samiati Lonnee

Dori…. warm, positief en krachtig! Ik ben blij dat ik door haar gecoached heb mogen worden. Bevlogen, energiek en luchtig in gesprek. Niets is gek, alles mag er zijn en vooral jij en je eigen persoontje. Ik heb bewondering voor Dori haar kunst om me mijn gedachten, gevoelens en handelen op een andere andere manier te laten bekijken of te laten zijn zoals ze zijn. Dit heeft mij lucht gegeven en nieuwe energie! Mooi dat Dori zo met mensen in contact kan staan!
Dat wil ik ook !!!!

Marjolein Coenders-de Koning

Al 4 jaar maak ik gebruik van coaching bij Dori. Gezinshuis.com heeft haar aan mij voorgesteld. Samen konden we aftasten of er een klik was. Die was en is er nog steeds!!! De rust en openheid die Dori uitstraalt heeft een positieve invloed. Ze vraagt door en geeft inzicht in mijn eigen gedrag of situatie. Het helpt me vooral ook om stil te staan bij wat ik heb bereikt, succes te vieren i.p.v. steeds door te gaan. De kennis die Dori heeft over systemisch werken heeft mij vaak geholpen in het werken met familiesystemen. Kortom, Dori heeft veel te bieden aan gezinshuizen en hulpverleners om kinderen en families heen. Na al die jaren heeft ze mij nog steeds veel te bieden!!

Rosa Faro

Tijdens mijn derde jaar Social Work heb ik supervisie mogen volgen bij Dori. Wat heb ik hier veel van geleerd, mede dankzij de verdiepende vragen die Dori stelde. Het was heel fijn om Dori als supervisor te hebben, omdat ze een heel vriendelijk en eerlijk persoon is. Dit maakte dat ik mij veilig genoeg voelde om aan de slag te gaan met mijn persoonlijke leerdoelen.
Dori gaat geen moeilijke vraagstukken uit de weg, maar ziet hier een uitdaging in. Hard wanneer dit nodig is, meegaand wanneer dit gewenst is.
Al met al; een hele deskundige, vriendelijke en supervrouw om mee samen te mogen werken!

Emily Dijkstra

Tijdens mijn derde jaar in de opleiding Social Work was Dori mijn supervisie docent . Samen met twee andere leerlingen zaten we in een supervisie groep.
In de lessen reflecteerden we samen op werkinbreng. Dankzij de vragen van Dori en medestudenten kwam ik tot vernieuwende inzichten. Deze heb ik in de praktijk toegepast. Door deze lessen heb ik op persoonlijk en professioneel gebied een groei doorgemaakt . Het was erg fijn dat Dori aansloot bij het niveau en de wensen van ons. Daarnaast is Dori erg vriendelijke en is het duidelijk dat ze dit werk met veel passie doet !

Angela van Mil

Van maart tot december 2015 heb ik coachingsgesprekken gehad met Dori. Er was een goede aansluiting op dat wat ik inbracht in elk contact. Daarnaast het initiatief om een aantal bijeenkomsten wandelend te coachen/praten heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb me bovenal gesteund gevoeld in dit traject. En ook volledig geaccepteerd.

Linesey Dokter

Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Dori Koenen. Van haar heb ik coaching gekregen op persoonlijk vlak. Ik weet nog dat ik zei: ‘je moet van goede huizen komen, (ik ben zelf hulpverlener) om mij te kunnen helpen/begeleiden’. Een ding is zeker, haar manier van coachen ‘staat als een huis’. Dori is open, eerlijk en doortastend op een zeer prettige manier. Tijdens mijn proces stonden we samen, voelde ik mij gesteund en behaalde ik successen. Ik voelde me op mijn gemak bij Dori, en durfde mijn kwetsbaarheid te laten zien. De coachingsgesprekken zijn een positieve aanvulling geweest op de persoon die ik nu (durf) te zijn.

Marieke Gresnigt

Ik heb Dori leren kennen als een prettig persoon om mee samen tewerken. Inhoudelijk is zij erg sterk, zij is in staat om een groep naareen dieper niveau te krijgen. Zij is betrouwbaar in wat zij doet enzegt, zij kan snel het vertrouwen van een team winnen en bewijst inhaar werk ook dat zij dit vertrouwen waard is.

Ruth Rio Leeuwangh

Dori is een vrouw met positieve energie en uitstraling! Weet binnen het coachen/ intervisie de juiste vragen te stellen om bij de ander het interne proces op gang te brengen zonder hierin een oordeel en/of veroordelend in te zijn. Naast het ervan op gang brengen, houdt zij je procesmatig in de gaten, komt op de gestelde doelen terug.

Shirley de Lange

Onlangs heb ik een kort traject gevolgd bij Dori. Dit traject was mede erg kort doordat Dori de juiste vragen stelde om mij aan het denken en in actie te zetten. Ik ken Dori al van langer geleden, als mijn gedragsdeskundige bij Bureau Jeugdzorg. Toen al heb ik veel van Dori geleerd, vooral doordat zij direct, open, eerlijk en doortastend is. Daarbij vindt ik haar een heel prettig, betrokken en kundige persoon. Voor mij een voorbeeld in het jezelf steeds uitdagen!

Ans Langeveld

Dori Koenen werkte bij Bureau Jeugdzorg Rotterdam, lokatie Spijkenisse, van 1 april 1998 – 1 april 2008, precies 10 jaar dus. Tot 1`april 2001 werkte zij in de functie van maatschappelijk werker, en vanaf 1 april 2001 in de functie van gedragsdeskundige. Zij heeft beide functies met grote inzet, enthousiasme en betrokkenheid uitgevoerd. In haar functioneren was het uitgangspunt: “mensen in beweging krijgen en veranderingen teweegbrengen”! Dori was leergierig, bezig met methodische vernieuwingen, inspirererend voor medewerkers in met name het competentiegericht- en oplossingsgericht werken. Struktuur en overzicht waren belangrijk in haar werk en samen met haar – zij als gedragsdeskundige, en ik als manager, konden we spreken van een zeer prettige, op elkaars kwaliteiten afgestemde samenwerking en een goedwerkend team. Woorden, die op haar van toepassing zijn, zijn: pionieren, activeren, struktureren, enthousiasmeren en samenwerken! Zij verliet BJZ om haar eigen praktijk te gaan starten.

Eefje Cobussen

Ik heb Dori leren kennen als een gedragsdeskundige die snel tot de kern weet te komen en datgene wat nodig is op een prettige manier bespreekbaar kan maken. Daarbij vindt Dori een natuurlijke balans tussen het stellen van confronterende vragen en het aangaan van een positieve werkrelatie. Haar manier van werken heeft mij geholpen om een dieper inzicht te krijgen in zowel gezinssystemen als mijn eigen professionele handelen.

Peter Slis

Dori can work out of the box and is tremendous in stimulating theother to go beyond the regular borders of thinking.

Roos Willard

Ik heb Dori leren kennen als een erg positief persoon die erg goed en bijzonder snel in staat is om je sterke punten en valkuilen bloot te leggen. Zij heeft mij laten inzien hoe loslaten en stilstaan mij verder helpen in mijn zoektocht naar wat ik wil in mijn werk- en privé leven. Daarbij durft zij de juiste vragen te stellen. Ik heb haar coaching als leerzaam en erg prettig ervaren.

Kennismaken?

CONTACTformulier

  Gezinshuis coaching

Dori Koenen coaching
Beverveen 309
3205 AD Spijkenisse

Tel: 06 22 65 64 21
E-mail: dori@koenen.nl
LinkedIn Dori Koenen coaching

KvK: 24432586
BTW: NL001440140B50
LVSC registratie
Registercoach: KOE011-RC H
Supervisor: KOE011-S