Gezinshuiscoach Den Haag

Gezinshuizen zijn een kleinschalige opvangvorm waar uit huis geplaatste kinderen kunnen opgroeien in een veilige, stabiele gezinsomgeving. In gezinshuizen wordt er door professionele opvoeders de structuur en waardering aan de kinderen die in hun thuissituatie vaak ontbrak.

Werken als gezinshuisouder geeft ontzettend veel voldoening, maar kan ook overweldigend zijn. Je komt dagelijks in aanraking met kinderen en jongeren met bijzondere verhalen, en soms kun je daarbij wel een beetje ondersteuning gebruiken. Dori Koenen is een gezinshuiscoach Den Haag, en kan dankzij haar ruime ervaring die ondersteuning bieden

Mijn methode

Voor mijn werk als gezinshuiscoach Den Haag is er geen vaste taakomschrijving beschikbaar, dus iedereen heeft een volledig eigen insteek. Die moet natuurlijk wel bij je passen. Dankzij mijn ervaring binnen talloze zorginstellingen, kan ik in de meest uiteenlopende situaties van waarde zijn met concreet advies en een heldere kijk op zaken. Als outsider met een frisse blik kan ik je helpen om door de bomen het bos weer te zien, en door mijn directe aanpak weet je altijd waar je aan toe bent.

Over Dori Koenen

Ieder kind heeft het recht om gehoord te worden, dat is mijn drive voor dit werk. Als een kind gehoord wordt, zal het ‘later’, als ouder, ook in staat zijn om te horen. Aangestuurd door een beetje idealisme, streef ik naar een cultuur waarin aandacht is voor elkaar. Een goede beroepskracht kan hier aan bijdragen door in de eerste plaats zelf goed te luisteren naar ouder en kind. En ik? Na jaren als jeugdzorgwerker van ouders en kinderen te hebben geleerd, heb ik de masterstudie Begeleidingskunde in 2013 afgerond. Ik ben inzetbaar binnen alle lagen van een organisatie, individueel en in teams.

Mijn werkwijze typeert zich door te werken vanuit de actuele situatie. Het verhaal is leidend en ik werk daar luisterend, vragend en verdiepend mee. Dit houdt onder andere in dat ik inspeel op wat ik opmerk tijdens ons contact en dit in verband breng met de vraag. Het is mijn ervaring dat we zo snel tot de kern komen.

Kennismaken?

CONTACTformulier

  Gezinshuis coaching

Dori Koenen coaching
Beverveen 309
3205 AD Spijkenisse

Tel: 06 22 65 64 21
E-mail: dori@koenen.nl
LinkedIn Dori Koenen coaching

KvK: 24432586
BTW: NL001440140B50
LVSC registratie
Registercoach: KOE011-RC H
Supervisor: KOE011-S