Jeugdzorg training Rijnmond

Jeugdzorgwerkers moeten veel uitdagingen trotseren. Regelmatig komen ze in aanraking met sombere verhalen en verhitte situaties. Om mensen in deze sector voor te bereiden op deze uitdagende casussen, is een uitgebreide opleiding en goede begeleiding nodig. Daarnaast blijft bijscholing belangrijk. Dori Koenen kan hiervoor passende jeugdzorg training Rijnmond verzorgen, geheel afgestemd op uw wensen.

Tijdens de jeugdzorg training Rijnmond komen er veel verschillende onderwerpen aan bod, aan de hand van een gezonde mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Ik heb ervaring met allerlei aspecten van het complexe zorgstelsel, en kan daarom op veel gebieden adviseren. Goede training helpt jeugdhulpwerkers voorbereid op weg, waardoor zij het plezier in hun werk makkelijker kunnen behouden.

Jeugdzorg training Rijnmond

Mijn methode

Voor de jeugdzorg training Rijnmond zijn er geen vaste programma’s, maar bied ik trainingen aan op maat. In mijn trainingen put ik veel uit mijn jarenlange carrière in de jeugdzorg, waarbij ik zowel aan de uitvoerende als begeleidende kant heb gestaan. Hierdoor kan ik op basis van jouw specifieke probleem precies de juiste thema’s behandelen.

Over Dori Koenen

Ieder kind heeft het recht om gehoord te worden, dat is mijn drive voor dit werk. Als een kind gehoord wordt, zal het ‘later’, als ouder, ook in staat zijn om te horen. Aangestuurd door een beetje idealisme, streef ik naar een cultuur waarin aandacht is voor elkaar. Een goede beroepskracht kan hier aan bijdragen door in de eerste plaats zelf goed te luisteren naar ouder en kind. En ik? Na jaren als jeugdzorgwerker van ouders en kinderen te hebben geleerd, heb ik de masterstudie Begeleidingskunde in 2013 afgerond. Ik ben inzetbaar binnen alle lagen van een organisatie, individueel en in teams.

Mijn werkwijze typeert zich door te werken vanuit de actuele situatie. Het verhaal is leidend en ik werk daar luisterend, vragend en verdiepend mee. Dit houdt onder andere in dat ik inspeel op wat ik opmerk tijdens ons contact en dit in verband breng met de vraag. Het is mijn ervaring dat we zo snel tot de kern komen.

“Dori is heel direct, maar op een prettige manier. Dat heeft mij enorm geholpen om daadwerkelijk de stappen te zetten om het overzicht terug te krijgen.”
Fleur

Jeugdbescherming Rotterdam-Rijnmond

Kennismaken?

CONTACTformulier

  Gezinshuis coaching

Dori Koenen coaching
Beverveen 309
3205 AD Spijkenisse

Tel: 06 22 65 64 21
E-mail: dori@koenen.nl
LinkedIn Dori Koenen coaching

KvK: 24432586
BTW: NL001440140B50
LVSC registratie
Registercoach: KOE011-RC H
Supervisor: KOE011-S