Supervisie jeugdzorg Nissewaard

Jeugdzorgwerkers krijgen veel voor hun kiezen. Droevige verhalen zijn vaak dagelijkse kost, en niet ieder verhaal kan tot een voor iedereen voldoening gevend einde worden gebracht. Hierdoor kan het soms gebeuren dat het overzicht verloren wordt, met name bij beginnende zorgverleners. Om zorgverleners extra steun te bieden is een traject voor supervisie jeugdzorg Nissewaard van waarde.

Vanuit mijn werk in de jeugdzorg van de omgeving Nissewaard, zowel als zorgverlener als coach, heb ik ervaring met veel aspecten van dit complexe zorgstelsel. Hierdoor kan ik met een scherpe blik goede supervisie voor de jeugdzorg Nissewaard bieden. Dit zorgt ervoor dat zorgverleners leren om het overzicht houden en vanuit hun eigen kracht te gaan werken.

Supervisie jeugdzorg Nissewaard

Mijn methode

Voor de supervisie jeugdzorg Nissewaard is er geen vaste taakomschrijving beschikbaar, dus het is belangrijk dat de aanpak van de coach goed aansluit bij uw wensen en benodigdheden. In mijn werk put ik veel uit mijn jarenlange carrière in de jeugdzorg, waarbij ik zowel aan de uitvoerende als begeleidende kant heb gestaan. Hierdoor kan ik op basis van jouw specifieke probleem precies de juiste aanpak hanteren.

Over Dori Koenen

Ieder kind heeft het recht om gehoord te worden, dat is mijn drive voor dit werk. Als een kind gehoord wordt, zal het ‘later’, als ouder, ook in staat zijn om te horen. Aangestuurd door een beetje idealisme, streef ik naar een cultuur waarin aandacht is voor elkaar. Een goede beroepskracht kan hier aan bijdragen door in de eerste plaats zelf goed te luisteren naar ouder en kind. En ik? Na jaren als jeugdzorgwerker van ouders en kinderen te hebben geleerd, heb ik de masterstudie Begeleidingskunde in 2013 afgerond. Ik ben inzetbaar binnen alle lagen van een organisatie, individueel en in teams.

Mijn werkwijze typeert zich door te werken vanuit de actuele situatie. Het verhaal is leidend en ik werk daar luisterend, vragend en verdiepend mee. Dit houdt onder andere in dat ik inspeel op wat ik opmerk tijdens ons contact en dit in verband breng met de vraag. Het is mijn ervaring dat we zo snel tot de kern komen.

“Dori is heel direct, maar op een prettige manier. Dat heeft mij enorm geholpen om daadwerkelijk de stappen te zetten om het overzicht terug te krijgen.”
Fleur

Jeugdbescherming Rotterdam-Rijnmond

  Gezinshuis coaching

Dori Koenen coaching
Beverveen 309
3205 AD Spijkenisse

Tel: 06 22 65 64 21
E-mail: dori@koenen.nl
LinkedIn Dori Koenen coaching

KvK: 24432586
BTW: NL001440140B50
LVSC registratie
Registercoach: KOE011-RC H
Supervisor: KOE011-S