Veelgestelde vragen

Hoe wordt coaching opgestart?

De coaching start nadat je contact hebt gezocht via het contactformulier of rechtstreeks via de mail, dori@koenen.nl
We hebben dan telefonisch contact om de eerste afspraak te maken. Zowel in dit telefoongesprek als tijdens het eerste coachgesprek zullen we je vraag verkennen en vervolgens besluiten of we er samen mee aan de slag gaan. Zo ja, dan zijn we gestart. 🙂
En zo gaat het ook met gezinshuiscoaching; nadat je een berichtje hebt gestuurd, hebben we kort telefonisch contact. Zowel in dit telefoongesprek als tijdens de kennismaking verkennen we jullie vraag en mijn aanbod en besluiten we of we samen doorgaan of niet. Deze kennismaking is voor gezinshuisouders gratis en ik kom daarvoor graag naar het gezinshuis toe.

Wie betaalt mijn coaching?

Voor de gezinshuisouder in loondienst of jeugdzorgwerker bij een zorg- of voogdijinstelling, betaalt doorgaans de werkgever.
Ben je gezinshuisouder en zelfstandig ondernemer dan betaal je de coaching zelf, als onderdeel van je professionele beroepsuitoefening.
Het komt ook voor dat de franchiseorganisatie waarbij je als zelfstandig gezinshuis bent aangesloten, voor jou de coaching betaalt.
In alle gevallen is bij gezinshuiscoaching de kennismaking gratis en liefst kom ik daarvoor naar het gezinshuis toe.
Mocht je onafhankelijk van je werkgever een coachings- of supervisietraject willen, dan kan dat natuurlijk ook. Je betaalt dan zelf.

Hoelang duurt een coachingstraject?

Individuele trajecten met persoonlijke vragen hebben een begin en een eind. Het zijn maximaal 12 contacten, maar meestal komen we daar niet aan.
Gezinshuiscoaching is ter ondersteuning van de ouders zolang een gezinshuis draait. We spreken telkens een aantal gesprekken per jaar af.

Waar vinden de gesprekken plaats?

De gesprekken vinden plaats bij mij thuis (Beverveen 309 in Spijkenisse), online (beeldbellend) of in het gezinshuis (eens per jaar).

Hoe kom ik in contact? / Contactmogelijkheden

Vul het contactformulier in of mail naar dori@koenen.nl.

Andere vragen? Stel ze hier!

CONTACT

  Gezinshuis coaching

Dori Koenen coaching
Beverveen 309
3205 AD Spijkenisse

Tel: 06 22 65 64 21
E-mail: dori@koenen.nl
LinkedIn Dori Koenen coaching

KvK: 24432586
BTW: NL001440140B50
LVSC registratie
Registercoach: KOE011-RC H
Supervisor: KOE011-S